05 March 2009

Kevadekuulutamine

Jälle tsiklijuttu...
Kuigi ma eile siiralt arvasin, et nüüd mõnda aega vahet pean, oli täna väljas NIII ilus ilm, et noh... esialgu ma tegin tsikli kindlustuse ära. Ja kuna 6 kuuks tundus häbemata vähe ja 9 kuud ei pakutud, siis terveks aastaks. Seejärel proovisin, kas täna läheb paremini käima kui eile. Läks küll, lausa poolest pöördest. Ja siis oli vaja proovida, kas teed on täna vähemlibedad kui eile. Olid küll, suured teed lausa kuivad ja üleüldse -- päike paistis, kraad näitas maja varjuküljel pluss kuus tselsiust ja tunne oli vähemalt 5. aprilli, igatahes mitte 5. märtsi oma :) Seega venis ka mu sõidutuur 20 km pikkuseks.
Eks mul oli sõidule väike põhjendus ka. Õli vajas vahetamist ja seega mootor soojaksajamist. Ja vahetatud ta peale sõidust tulekut ka sai. Ja õhufilter pestud.

1 comment:

  1. tere head sõbrad, ma lugesin teie suurepärase töö kohta head blogi artikleid, ma olen teile kõigile väga õnnelik, sest ma leidsin samasuguse õnne ennast, mõni nädal tagasi lugesin sarnast ütlust suhete nõustamise saidi kohta minu töökoht, Madridi naise Jennifer Osawe avaldatud kommentaar, mida ta tunnistas võrgus ja ütles, et suur mees Aafrikast pärit rahvusest, nimelt Dr.spelli spetsialist, sai oma endise poisi tagasi võtta pärast 12 kuu möödumist. Ma olin motiveeritud ja üllatunud, et kuulsin armastusmängude osast tõesti, püüdsin pöörduda sama drspelli spetsialisti poole: spellspecialistcaster937@gmail.com, et leida kiireloomuline lahendus, et taastada mehe abikaasa, me abiellume umbes 2 aastat. eraldatud. Saatsin kohe Dr.spelli spetsialistile e-kirja, sain kohese vastuse, ta ütles mulle, et ta võib mind aidata, ta ütles, et minu juhtum on tema käsutuses liiga lihtne, sest ta on aastate jooksul lahendanud sarnased juhtumid. Ma proovisin seda proovida, sest mul pole midagi kaotada. Ta vajas fotopilte ja ostsin küünlaid ja muud õigekirja materjali, mis oli vajalik edukaks tulemuseks. Kaks päeva tagasi, mis oli teisipäeva hommikul pärast armastuse mängu osa aktiveerimist, sain oma endise abikaasa abikaasalt telefonikõne, rääkis ta nii lahkelt ja vabandas minuga murdmisega, et see oli kuradi töö ja ta tundis väga kahju, ma andestan talle ja tänan teda tagasi tulles. See oli šokeeriv ja suur üllatus. Ma ei suutnud kunagi ette kujutada, et see toimib nii kiiresti, kuni eile hommikul mu abikaasa tuli tagasi minuga kohtuma ja meie kaks imelist last, keda me kõik oleme õnnelikud, sest peremees. Spellspetsialistil on suur maagiline õigusvõime järgmiste probleemide lahendamiseks:
    1) armastan õigekirja osa, et võita mänge
    2) Lähtestage kadunud armastuse ilm
    3) Abielulahutuse ilm
    4) Abikaasa abikaasa abikaasad
    5) siduvad õigekirja, et elada koos igavesti
    6) Lõhenemise ilm
    7) Maagilised juured ja maitsetaimed tugeva ülestõusmise ja pikema soo jaoks
    8.) Sinu tööbüroos reklaamitakse magic õigekirja
    9) Magic loitsu saada laps. (emaka emasloomad)
    Pange tähele, et ma olin meeleheitel, et saada oma endise armastuse mees kohe tulemustega, ma ei oodanud kunagi kiiret tulemust, nagu juhtub, mu armastus mees kutsus mind minu mobiiltelefonile. Armastusvarraste jagamine toimib kiiremini meeleheitel naisele või mehele, kes otsib kiiret tulemust, et taastada tõeline armastus ja rahu abielusuhtes, et võtta ühendust dr spellspetsialistiga kohe.
    spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete