08 June 2009

Tehtud!

Kevadsõit on maha peetud ja suur pingelangus sellest. Kokkuvõttes sujus asi igati hästi ja osalejad näisid rõõmsad ning rahul olevat. Halle karvu lisas üks Varbola-kandi eesti keelt mittekõnelev prõua, kes ilma pikemalt oma ärritumise põhjuseid selgitamata politsei välja kutsus. Viimased aga leidsid linnuse juurest Meriti, kes parimal viisil oma kommunikatsioonijuhi võimeid kasutades poistele selgeks tegi, "kuidas asjad käivad", ja kõik lahkusid sõpradena.

Tahan panna kirja tänusõnad Aigarile ja Ingale asjaliku AKP-töö eest, Argole efektiivse tulemusterehkendamise eest, HITEHi-rahvale mitmekülgse materiaalse ja moraalse abi eest. Ja Gerdile... kõige eest! :)

1 comment:

  1. Hea laps! Palun palun! Omalt poolt lisan veel juurde, et mul ei olnud pea ühtegi kobinat seekordse võistluse kohta. Ehk väga tubli töö!
    Ja mis veel imelikum - minu armas vend Helgor, kes vihkab joont sama palju, kui ta naudib öiseid lõkkeäärseid väitlusi Meritiga, teatas selle võistluse olevat parima joone, mida ta eales sõitnud on ja lubas veel tulla! :)
    Tõnu, tunnista, et sa pole ealeski meie perekonnalt nii palju kiita saanu ;)

    ReplyDelete