18 August 2009

Maailmaparandamine

From: Rein @Geopeituse foorum
Re: Garmin + EOMAP
18. august 2009, kl 01.43
Nädalavahetusel sai kolatud Lehtse taga Kaiitseväe polügoonil ja sattusin ka Valgejõe äärde.Täpsemalt endise Tepu silla kohta.Seal mingi seltskond, kes olid tulnud autoga ja pikk treiler taga, ning edasi enam ei saanud. Nende jutu järgi juba 6 tundi seal passinud ja oodanud abiväge.
Küsisin, milles asi ja siis öeldi, et kõiges süüdi EoMapi kaart.Kaardi koostajaid sõimat ikka kõvasti.Juhatas neid üle Valgejõe Tepu sillast üle, aga silda ennast polegi.Minust nemad sinna jäid, treiler pikk ja tee kitsas.Ootasid sõpru, et treiler käsitsi ringi keerata.
Kodus vaatasin, et Maaameti lehel silda pole aga EoMap navigaatoris tõesti näitab sealt otsemat teed.


Kallis blogilugeja!

1. Kui Sa tead, mis või kus on Tepu sild, siis palun anna mulle teada! Piinlik, aga mina ei tea. Otsinguga suutsin tuvastada vaid sellise jutu: kui aegviidu poolt läheneda, siis teed vääga sitad ja tepu silla juurde täiemõistusega inimene sõiduautoga ei peaks minema..

2. Kui Sa veel kuskil leiad kaardi vigu, siis minule meeldiks, kui Sa neist ka otse mulle teada annaksid, minupoolest kasvõi sõimu vormis. Kannatan ära, parandan kaarti, järgmised kasutajad on õnnelikud ja naeratavad.
Samas kui Sulle meeldib omaette sõimelda, siis, noh... ega mul kahju ka ei ole, sõima seal silla otsa juures kasvõi kuus päeva jutti.


EDIT kl 10:30: Tepu sild on tänu kiiretele ja usinatele abilistele juba tuvastatud, aitäh! Kes veel huvi tunneb, siis Valgejõe sillad alates suurest Peterburi maanteest ülesvoolu on: gaasitrassi, Suru, tanki, Sikka, Tepu. Ja seesama viimane on nüüdseks ka Garmini kaardifailides õhku lastud!

No comments:

Post a Comment