15 October 2009

Sügismust ja kiiruskaamerad

Täna vist ei ole õieti valgeks läinudki, kogu aeg toas tuli põleb. Väljas on kõle ja tatine. Kaks nädalat tagasi Hispaanias olles kippus koduigatsus kallale ja Eestimaa värvikirev sügis näis nii ihaldusväärne. Paraku oli see kodusügis meie tagasituleku ajaks juba oma tumedama poole ette keeranud.

Eile käisin ja kaardistasin Tartu maantee kiiruskaamerad ära. Oleks tahtnud tsikliga minna, aga kõigest paar kraadi sooja, lõõskav kirdetuul ja taevas rippuvad pilved keerasid valiku auto kasuks. Kaamerad said kaardistatud ja kes soovib, saab mult need oma Garminisse või muusse gepsu laadida.

Muide - näib, et juba nüüd, kui pooled kaamerad alles paigaldamata ja ka need, mis töötavad, ei tee veel reaalseid trahve, on neil juba märkimisväärne liiklusvoogu rahustav mõju. Sain mitukümmend kilomeetrit sedasi sõita, et kiirus 90-91 vahel, ja keegi ei läinudki mööda. Pikematel sirgetel oli tagant küll mitmeid autosid tulemas näha, ent ka nemad hoidsid sama kiirust.

1 comment:

  1. olen sinuga nõus, panin ka anda Garminisse kaamerate asukohad.

    kui keellegile vaja kiiruskaamerate asukohade faile, saate siit t6mmata: http://kaamerad.eu/kiiruskaamerate-asukoha-koordinaadid-gps-seadmele

    ReplyDelete