02 July 2009

Nagu ratta peal

Jaanipäev - Meriti ja Pärlega Voikas (Elva ja Nõo vahel). Tuur Palojärve äärde (kus küll seoses jaheda ilmaga vees ei käinud). Tagasiteel Mukri rabalaukas ujumas.

Nädalalõpp - kuuri ehitamine. Praeguseks on karkass ja sarikad püsti ning roovi pealelöömine pooleli. Peale palgapäeva on vaja osta katuseplekk, seinalaudis ja betoon põranda valamiseks.

L õhtu - Järva-Jaanis Uunikute Suveralli lõpetamist kiibitsemas.

P õhtu - Varbola-tuur. Kogesime, et masu annab end tunda ka sel moel, et asutused ei jõua oma lahtiolekuaegade infot veebilehtedel ja infoliinidel piisavalt värskendada. Sedasi olid üllatuslikult suletud Nõmme kõrts ja Veski baar. Viimaks lasti meid sisse Ristimäele, kus kartulisalat külmikust välja kraamiti ja näljastel ratturitel kõht täis söödeti.

E õhtu - Võsu taga Lobi rannas piknikul. Mere ääres oli ootamatult jahe, võrreldes sisemaa leitsakuga. Tagasiteel kohvid Laane pansionis.

T - tagarattalaagri vahetus. Laagri sain Balti Laagrist, tihendid Laagri- ja Tihendikeskusest. Õhtul Meriti ja Eerikuga Järveotsa järve ääres orienteerumisteisipäevakul, pärast veel Eerikuga metsateedel tuuritamas.

K õhtu - Tartus kolleegidega reisimuljete õhtu.

No comments:

Post a Comment